Babagan I-FLOW

  • 01

    Kontrol kualitas sing ketat

    Tim riset lan pangembangan profesional

    Kontrol & tes bocor dibutuhake kanggo saben katup

    Diuji saben taun dening lembaga akreditasi ISO/IEC 17025:2005

    Gunakake alat desain lan pangembangan ngarep

  • 02

    Layanan Ngrawat Cepet

    “Katup apik karo layanan ngrawat”

    Peningkatan produk sing terus-terusan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan

    Aktif ngatasi masalah lan nambah produk

    Selaras karo syarat saben pesenan

  • 03

    Pangiriman On-Time

    Kita tetep wektu pangiriman kaya sing dijanjekake.

    Kanthi luwih saka sepuluh taun sejarah

    Kita tetep wektu pangiriman kaya sing dijanjekake.

    Produk didol menyang pirang-pirang negara

  • 04

    R&D sing apik banget

    Dhukungan ngatur produk

    Tim riset lan pangembangan profesional

    I-Flow nduweni fungsi otomatis ing katup

    dikelola kanthi ketat miturut sistem kontrol kualitas ISO 9001

PRODUK

APLIKASI

  • Marine

    Berpengalaman ing proyek karo COSCO, PETRO BRAS lsp, kita entuk kepuasan klien kanthi nggawe saben sen sing dientekake.Kaya sing dibutuhake, kita bisa nyedhiyakake katup sing disertifikasi dening LR, DNV-GL, ABS, Bureau Veritas, RINA, CCS, NK.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Kontrol kualitas sing ketat

    Kontrol kualitas sing ketat

    Sistem lan tata cara sing ketat kanggo njamin kualitas dhuwur
  • R&D sing apik banget

    R&D sing apik banget

    Ngatur produk
  • Layanan Ngrawat Cepet

    Layanan Ngrawat Cepet

    We Care babagan apa klien perlu lan nanggapi ing 7/24
  • Pangiriman On-Time

    Pangiriman On-Time

    Kita tetep wektu pangiriman kaya sing dijanjekake.
  • Tanggung jawabe

    Tanggung jawabe

    Tim teknisi kita bakal menehi saran profesional yen sampeyan nemoni masalah.
  • Macem-macem jinis sertifikasi

    Macem-macem jinis sertifikasi

    LR, DNV-GL, BV, ABS, NK, UL ​​FM, API, WRAS